Jens de Hoogh bij de Volleybalschool Voorsterslag

Jens de Hoogh bij laatste training Voorsterslag Volleybalschool

Zondag 1 juli jl. was alweer de laatste training van de Voorsterslag Volleybalschool van dit seizoen. Speciaal voor deze laatste training kwam Jens de Hoogh van Landstede H1 op bezoek in het Anker.

De deelnemers van de Volleybalschool mochten vragen aan Jens stellen en daardoor weten we nu dat Jens 19 jaar oud is, al 6 en half jaar volleyballed en 1 meter 96 lang is. Tijdens de training werd Jens uitgedaagd door de jonge volleyballers voor een partijtje ‘King of the Court’. Na afloop van de training vertelde hij aan alle volleybalschool-deelnemers dat ze vrijkaartjes krijgen (ook voor hun ouders) voor de eerste thuiswedstrijd van het aankomende seizoen in de topsporthal van Landstede! Na deze wedstrijd volgt een ‘meet- and- greet’ met de spelers van het hele Landstede-team. Kinderen van de volleybalschool die dit leuk vinden mogen ballenjongen of -meisje zijn bij de wedstrijd.

Tot slot mocht iedereen die dit wilde nog even op de foto met Jens. (hieronder een 2-tal foto's)

volleybal zwolle Jens de hooghvolleybal zwolle jens en dille

 

De Voorsterslag Volleybalschool is voor alle jeugdleden van Voorsterslag op CMV en C-leeftijd die graag extra willen trainen. Er vindt geen selectie plaats, iedereen die graag wil meedoen, is welkom. De trainingen van 1 uur vinden plaats op de zondagochtend tussen 09:00-11:00 uur, indeling is afhankelijk van de aanmeldingen.

Aan de volleybalschool zijn kosten verbonden. Meer informatie over volgend seizoen volgt binnenkort, evenals de mogelijkheid om aan te melden voor volgend seizoen.


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Bent u de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf vijf in cijfers: