volleybal zwolle erima

VV Voorsterslag presenteert de club kledinglijn!!!

Tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering is de nieuwe kledinglijn voor vv Voorsterslag gepresenteerd. Al enige tijd zijn we als vereniging op zoek naar meer uniforme uitstraling en we zijn ervan overtuigd dat een mooie kledinglijn, passend bij de nieuwe wedstrijdshirts, een stap in de goede richting is. In bijgaande presentatie staan de producten die de vereniging heeft gekozen.

We kunnen als vereniging niemand verplichten om deze kleding aan te schaffen, maar we stellen het zeer op prijs als er bij de aanschaf van nieuwe kleding gekozen wordt voor een kledingstuk van de voorgestelde kledinglijn. De kleding kan tegen gereduceerde tarieven worden aangeschaft. Mocht je een sponsor hebben gevonden die wil investeren in kleding voor je team dan is het wel de bedoeling om kleding te kiezen uit de kledinglijn.

Er kan gekozen worden uit trainingsjassen, trainingsbroeken, sweaters, wedstrijdbroekjes en korte en lange sokken. Ook kan er gekozen worden voor inspeel en/of trainingsshirts, maar deze zijn niet opgenomen in de presentatie.

Voor onze vereniging is er een speciale website gebouwd, http://www.btshop.nl/voorsterslag. Hier kun je jezelf op registreren, alles bestellen én alles thuis laten bezorgen. Hoe het precies werkt kun je teruglezen in de handleiding. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je die ook naar het hiervoor genoemde mailadres sturen. Hieronder een presentatie van het grootste gedeelte van de Erima-kleding verenigingslijn.

Let op: er zijn nog 2 belangrijke zaken:

  • het wachtwoord dat je nodig hebt om een account aan te kunnen maken, kun je opvragen bij het bestuur (we hebben geen pasformulieren meer in omloop, dit was uitsluitend ten tijde van de passessies)
  • de prijzen op de site van de btshop zijn in 1e instantie zonder de BTW!! Houd hier rekening mee

 

Mocht je de kleding willen passen voordat je ze bestelt, dan kan dit bij Olympus, gevestigd aan de Voltastraat 13 in Zwolle. Zij zijn dinsdag tot en met vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Tussen de middag van 12.30 tot 13.00 uur zijn ze gesloten. 

volleybal zwolle Kledinglijn Voorsterslag - Erima 00

volleybal zwolle Kledinglijn Voorsterslag - Erima 1

volleybal zwolle Kledinglijn Voorsterslag - Erima 2

volleybal zwolle Kledinglijn Voorsterslag - Erima 3

volleybal zwolle Kledinglijn Voorsterslag - Erima 4

volleybal zwolle Kledinglijn Voorsterslag - Erima 5

volleybal zwolle Kledinglijn Voorsterslag - Erima 6

volleybal zwolle Kledinglijn Voorsterslag - Erima 7

volleybal zwolle Kledinglijn Voorsterslag - Erima 8

volleybal zwolle Kledinglijn Voorsterslag - Erima 9

volleybal zwolle Kledinglijn Voorsterslag - Erima 10

volleybal zwolle Kledinglijn Voorsterslag - Erima 11

volleybal zwolle Kledinglijn Voorsterslag - Erima 12

volleybal zwolle Kledinglijn Voorsterslag - Erima 13