Van de voorzitter van Bas Autowas Voorsterslag


volleybal zwolle gala

Op zaterdag 29 december is het zover. Dan sluiten we met z’n allen de eerste helft van het volleybalseizoen af met het Oliebollentoernooi in Het Anker. Het toernooi is dit jaar verdeeld in drie aparte toernooien, zodat alle leden en de ouders van de jongere CMV-groepen op hun eigen niveau mee kunnen doen. Naast volleyballen is er ook een verloting met prachtige prijzen, maken we de winnaars van de kleurwedstrijd bekend en komen we te weten wie er de meeste oliebollen heeft verkocht. Ook kun je Erima-kleding uit de verenigingslijn passen en bestellen en kunnen de verkochte oliebollen opgehaald worden. Kortom, een dag die je niet wilt missen!

Aan de slag bij Voorsterslag

We zijn natuurlijk al lang aan slag als sportende leden van de vereniging, maar volgend jaar gaan we een stapje verder. Volleybal is een mooi spelletje en dat ontdekken steeds meer mensen, want we groeien! Dit betekent dat we, voor het uitvoeren van de basistaken maar ook voor de extra activiteiten, meer handjes kunnen gebruiken.

Dus… Word jij onze chef activiteiten? Of begeleid jij liever de jeugd tijdens kamp? Ben je misschien een echte “bartender”? Of sta je liever aan de andere kant van de bar ;). Is regelen en organiseren echt je ding? Dan kun je vrijwilligerscoördinator worden, of onderdeel van de wedstrijdcommissie. Of zet je liever je beste beentje voor tijdens de trainingen, als trainer van team? Genoeg te kiezen! Mocht hier nu niets voor je tussen zitten en heb je zelf een goed idee waarmee je een steentje bij kunt dragen, we zoeken ook nog een Denktank. Voor creatieve, innovatieve ideeën over hoe zaken anders of beter kunnen, staat de vereniging altijd open. Kortom: genoeg te doen. En zoals het eeuwenoude gezegde luidt: vele handen maken licht werk.

Daarom vragen wij iedereen; senioren, recreanten, jeugdleden en ouders om mee te doen. Denk eens na over waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Iedereen heeft kwaliteiten en juist de diversiteit helpt om alle taken in de vereniging gedaan te krijgen. Daarom nodig ik jullie van harte uit om tijdens het oliebollentoernooi een taakje uit het net te vissen. Je vindt ons in de kantine. Onze mooie vereniging kan niet bestaan zonder inzet van vrijwilligers.

Belangrijke datum: vrijdag 21 december

Al deze activiteiten vragen natuurlijk ook de nodige organisatie. Dus vergeet niet voor vrijdag 21 december:

1.     je aan te melden voor het oliebollentoernooi. Dit kan via je trainer of rechtstreeks bij Anouk Dekker (anouk.d@live.nl). Zie de flyer voor de tijden.

2.     de verkooplijst van de oliebollen met het ontvangen geld in te leveren bij je trainer of bij één van de adressen op de lijst (zie bijlage).

3.     Je kleurplaat in te leveren in de kantine bij Het Anker.

Graag tot ziens op 29 december in Het Anker! Neem gerust je familie, vrienden en buren mee.

Met sportieve groet,

Martin Post 
Voorzitter Bas Autowas Voorsterslag

Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Bent u de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf twaalf in cijfers: